Curses

Raid Gallaecia 2021
Versió llarga del que va donar de sí el campionat del món de raids d’aventura que es va disputar a Galícia entre l’1 i el 9 d’octubre de 2021.
Dolomitenmann 2021
L’equip més complert és el que guanya aquesta cursa de relleus multidisciplinar en el que hi participen corredors de muntanya, parapentistes, ciclistes de muntanya i caiaquistes.
Imatges de Red Bull distribuïdes per Eyesprint
Northwest Triman 2021
El 27 de juny, la localitat gallega d’As Pontes de García Rodríguez va acollir els participants de la setena edició de la Northwest Triman, l´’unica triatló en distància ironman de tot Galícia.
RAID GALLAECIA 2021 dia 5
Durant el cinquè dia de competició els equips més potents ja van arribar a meta. Era la jornada en la que arribaven a Betanzos en bicicleta, feien un caic per la ria, per acabar amb un trekking ben enganxats al mar fins al port d’A Coruña. Més de 600 quilòmetres d’aventura amb unes condicions meteorològiques complicades.
RAID GALLAECIA 2021 dia 4
Durant el quart dia de competició els participants van deixar Laias per dirigir-se a cop de pedal a la localitat d’As Pontes. Pel camí es van aturar a Lugo on van fer un score pel centre històric de la ciutat, que conserva bona part de la muralla. Els primers classificats van tenir temps de començar una nova secció, aquest cop de trekking, que els portava a Betanzos, ja a la costa.
RAID GALLAECIA 2021 dia 3
Tercer dia de competició del raid, amb un cap de cursa cada cop més definit amb una lluita entre l’equip estonià del Estonian ACE Adventures i el suec del Swedish Armed Forcers Adventures. Bona part de la jornada l’han passat al damunt del caiac, navegant entre els rius Sil i el Miño, fins arribar a Laias, on començava la següent secció de bicicleta.
RAID GALLAECIA 2021 dia 2
Segon dia de competició en el que els equips capdavanters van arribar a l’estació de muntanya de Manzaneda, on estava situada la primera transició. En aquest punt els equips iniciaven una secció de bicicleta de muntanya que els conduïa a Quiroga. En aquesta localitat estava situada la segona transició on començava una secció de caiac per les aigües del riu Sil.
RAID GALLAECIA 2021 dia 1
Primera jornada del mundial de raids d’aventura. La sortida es va produir a les 12 del migdia a la localitat de Monforte de Lemos. Per endavant més de 600 quilòmetres en cursa d’orientació, bicicleta i caiac.
RAID GALLAECIA 2021 Presentació dels equips
El dia abans de l’inici de la cursa, es fa un acte protocolari en el que es presenten tots els equips participants en aquests campionats del món de raids d’aventura.
RAID GALLAECIA 2021 Arribada dels equips
Aquests dies som a Galícia, gravant els mundials de raids d’aventura, que es disputen en aquesta terra entre l’1 i el 10 d’octubre.
Ahir van arribar els equips al Coliseum d’A Corunya, on van portar a terme tots els protocols previs a l’inici de la cursa.
La sortida està prevista el 2 d’octubre a les 12 del matí des de Monforte..

Descobreix bonics racons de la nostra Geografia!

Gaudeix Descobrint nous indrets, nous paisatges i activitats a l'aire lliure amb 1 sol clic.

Fes-te Aventuristic!

Cada setmana Reportatges Nous. Descobreix-los!

Només cal que escriguis el teu mail i et mantindrem informat.

[/db_pb_signup][/db_pb_signup]