Alpinisme

Ascensió al pic Aneto
Ascensió al cim de l’Aneto amb esquís de muntanya en un dia ennuvolat.
Pas de Mahoma
Ascensió al Cim de l’Aneto de 3.404 m d’altitud, tot passant pel famós pas de mahoma.
Projecte Doo Sar
Andrzej Bargiel no va tenir prou amb ser el primer en baixar esquiant del K2, i a principis de 2021 va desenvolupar un projecte que el va dur a la serralada del Karakorum, per pujar, i posteriorment baixar esquiant, el cim del Yawash Sar, amb una inclinació molt important.
El cim de Galícia
El Pena Trevisca és el massís on es troba el punt més alt de tot Galícia. En un mateix recorregut podem recórrer diversos cims, com el Peña Surbia o el Peña Negra, tots ells superiors als 2.000 metres d’altitud, fins arribar al punt més alt. Fer-ho després de la primera nevada de la temporada encara li afegeix espectacularitat.
Chimborazo a vista de drone
No és gens fàcil arribar al cim del Chimborazo i aixecar el drone, perquè les condicions meteorològiques han de ser òptimes. Nosaltres ho vam aconseguir.
Chimborazo: curiositats
El cim més alt del planeta Terra és l’Everest, ningú no en té cap dubte, però el Chimborazo és el que està més a prop de l’espai exterior. Sabeu perquè?
El Altar: el camí del fang
Pujar a aquesta muntanya en època de pluges es pot convertir en tota una epopeia, perquè el camí queda recobert per una densa capa de fang que dificulta molt la progressió.
Carihuairazo
No és un dels cims més coneguts de l’Equador, però es troba a tocar del Chimborazo, i ofereix una panoràmica espectacular. A més és una muntanya que va molt bé per aclimatar per a totes aquelles persones que volen pujar al cim més alt del país.
Cròniques de l’ascens al Chimborazo
Pujar el cim més alt de l’Equador no és gens fàcil. Primer perquè cal un període d’aclimatació, en el que el cos s’ha d’acostumar a estar en moviment per sobre dels 5.000 metres, i després perquè les condicions meteorològiques no són sempre favorables en alta muntanya.

Pic de Sotllo

Recorregut circular que, des dels Plans de Boavi, i passant pel refugi de Baborte, condueix fins el cim del Sotllo, de 3.073 metres d’altitud. La baixada la realitzem per la vall que condueix al Refugi de Broate.

Ascens al Curavacas, a Palència

Una de les muntanyes més altres del Cantàbric és el Curavacas, que supera per poc els 2.500 metres, i ofereix unes impressionants vistes de la Serralada dels Pics d’Europa i de tot l’altiplà de Castella.

El Teide a l’hivern

El Teide és el cim més alt de tot l’Atlàntic i, tot i estar situat en una zona de clima tropical, la seva gran altura fa que alguns hiverns nevi. Fins i tot en ocasions permet pujar amb esquís de muntanya.

Descobreix bonics racons de la nostra Geografia!

Gaudeix Descobrint nous indrets, nous paisatges i activitats a l'aire lliure amb 1 sol clic.

Fes-te Aventuristic!

Cada setmana Reportatges Nous. Descobreix-los!

Només cal que escriguis el teu mail i et mantindrem informat.

[/db_pb_signup][/db_pb_signup]