AIRE

Aconseguir volar com les aus i veure el paisatge des d’un altre punt de vista.

AiRE

Globus

Aire

Parapent

Aire

Salt

Aire

Vol Sense Motor

Aire

Globus

Aire

Parapent

Aire

Salt

Aire

Vol Sense Motor

Vol en Globus Aerostàtic per Teotihuacán – Méxic

Teotihucán vol dir ciutat dels Déus, i es conserven edificis, com la Piràmide del Sol, de l’any 150 ac. És la zona arqueològica més visitada de Mèxic, i veure-la des de l’aire és tot un plaer.

Parapent al Valle de Bravo – México

Un dels indrets més turístics de l’interior de Mèxic és la localitat de Valle de Bravo, on es poden realitzar multitud d’activitats. Nosaltres farem un divertit vol en parapent.

Acroparapent
Ja fa 21 anys que a la localitat de Segura de la Sierra, a Jaén, es celebra el Festival Internacional de l’Aire, anomenat El Yelmo, en la que es fan diverses activitats com aquesta exhibició de parapent acrobàtic en la que va participar Horacio Llorens.
Imatges de Ikone Media.
Red Bull X-Alps
El dia 21 de juny es va donar el tret de sortida a una de les proves d’aventura més dures del planeta, en la que els corredors havien de superar llargues distàncies i grans desnivells intentant maximitzar el rendiment dels seus parapents.
Cedar Lines
Un equips de wingsuiters, liderat per Fred Fugen, es va desplaçar al nord del Líban per sobrevolar la localitat de Bsharra, i el bosc de Cedars i la vall de Qadisha, declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO.
vol sense motor

EN ESPERA…

Descobreix bonics racons de la nostra Geografia!

Gaudeix Descobrint nous indrets, nous paisatges i activitats a l'aire lliure amb 1 sol clic.

Fes-te Aventuristic!

Cada setmana Reportatges Nous. Descobreix-los!

Només cal que escriguis el teu mail i et mantindrem informat.

[/db_pb_signup][/db_pb_signup]