AIGUA

Barrancs, aigües braves, llacs i oceans tot un munt d’activitats on l’aigua és omnipresent.

Aigua

Aigües Braves

Aigua

Barrancs

Aigua

Navegació

Aigua

Submarinisme

Aigua

Aigües Braves

Aigua

Barrancs

Aigua

Navegació

Aigua

Submarinisme

Piragüisme a la Patagònia

La temporada de caiac comença a la primavera, i tot i que pot durar fins a la tardor, a partir de l’estiu els rius ja no baixen amb tanta força. Alguns dels guies de riu del Pirineu aprofiten quan aquí s’acaba la temporada per anar a l’hemisferi sud per seguir treballant amb els rems.

Snowkayak a Xile

Aniol Serrasolses es va desplaçar a finals de març a Xile, per realitzar una aventura extrema de les seves. Aquest cop va baixar des del vim del volcà Villarrica fins a la mateixa costa.

Paddle pel riu ORIA

Naveguem en stand-up paddle els darrers 8 quilòmetres del riu Oria, abans de desembocar al Cantàbric al costat de la localitat d’Orio, a poca distància de Sant Sebastià. A finals de juny de 2020 era un oasi de pau i natura.

Barranc de Vilariño de Conso

Un dels barrancs més tècnics de Galícia, situat a la província d’Ourense, amb diversos ràpels que fan imprescindible un bon ús de les cordes. Algunes de les cascades acaben en marmites trampa, el que afegeix perillositat al recorregut.

Rapelant al costat de la Cascada d’Ézaro

El Riu Xallas es troba a la província de La Corunya, i és l’unica cascada que desemboca directament a l’Atlàntic al costat del poble d’O Ézaro. Nosaltres vam fer un recorregut paral·lel a aquesta cascada amb diversos ràpels.

Barranc de la Iguana a Malinalco – Méxic

Molt a prop de Malinalco es troba un curiós barranc molt aquàtic i conegut popularment com a Iguana, perquè algun cop s’han trobat aquests rèptils al seu interior. Dos tobogans molt potents, i diversitat de salts són els seus punts forts.

Equip de traineres de Sant Sebastià

Veure navegar les traineres, una embarcació de 14 tripulants, és tot un espectacle, per la sincronització en la remada de les seves components. L’estiu de 2020 vam filmar un dels dos equips femenins de la ciutat de Donosti.

Navegar a Vela davant de Donostia

Navegar a vela davant de la costa de Sant Sebastià és un plaer per a tots els sentits, i encara més si a l’interior de l’embarcació hi ha un músic tocant en directe.

Stand Up Paddle a les Illes Medes

Agro Rural Surf és una escola d’activitats aquàtiques situada a L’Estartit, en plena Costa Brava. El Paddle Surf n’és una d’elles, un esport bastant assequible, i que amb pràctica permet fer bonics recorreguts per la costa com el que ens va portar a les Illes Medes, un paradís de la natura.

Submarinisme a Ses Formigues – Nord d’Eivissa

El nord d’Eivissa és un indret allunyat del turisme intensiu que hi ha al voltant de la capital. Nosaltres hi hem realitzat una immersió fantàstica, amb aigües cristal·lines i una orografia molt bonica.

Submarinisme a les Illes Medes

Un dels millors indrets del Mediterrani per practicar submarinisme, i poder gaudir de la presència de molta vida marina, són les Illes Medes, situades a la costa del Baix Empordà. A principis de juliol de 2020 el mero es trobava en plena època d’aparellament.

Descobreix bonics racons de la nostra Geografia!

Gaudeix Descobrint nous indrets, nous paisatges i activitats a l'aire lliure amb 1 sol clic.

Fes-te Aventuristic!

Cada setmana Reportatges Nous. Descobreix-los!

Només cal que escriguis el teu mail i et mantindrem informat.

[/db_pb_signup][/db_pb_signup]