TERRA

Pedala, camina, competeix, escala, fes vies ferrates, alpinisme o supervivència ja que sempre trobaràs noves sensacions, nous indrets fins i tot per sota terra.

Terra

Alpinisme

Terra

BTT

Terra

Curses

Terra

Escalada

Terra

Espeleologia

Terra

Senderisme

Terra

Supervivència

Terra

Vies Ferrates

Terra

Alpinisme

Terra

BTT

Terra

Curses

Terra

Escalada

Terra

Espeleologia

Terra

Senderisme

Terra

Supervivència

Terra

Vies Ferrates

Pic de Sotllo

Recorregut circular que, des dels Plans de Boavi, i passant pel refugi de Baborte, condueix fins el cim del Sotllo, de 3.073 metres d’altitud. La baixada la realitzem per la vall que condueix al Refugi de Broate.

Ascens al Curavacas, a Palència

Una de les muntanyes més altres del Cantàbric és el Curavacas, que supera per poc els 2.500 metres, i ofereix unes impressionants vistes de la Serralada dels Pics d’Europa i de tot l’altiplà de Castella.

El Teide a l’hivern

El Teide és el cim més alt de tot l’Atlàntic i, tot i estar situat en una zona de clima tropical, la seva gran altura fa que alguns hiverns nevi. Fins i tot en ocasions permet pujar amb esquís de muntanya.

BTT
Ruta en e-Bike per O Ribeiro
Realitzar un recorregut còmodament sobre una bicicleta elèctrica, que a més combina la història, la cultura, la gastronomia i el relax, és quelcom que no té preu.
Amb Aventuras en Galícia ho podeu fer.
Recorregut en BTT fins el despoblat de Peñalcázar
La província de Sòria és ideal per a practicar l’esport de la bicicleta, per la gran quantitat de carreteres i pistes per les que hi circulen ben pocs cotxes. El recorregut que ens proposa Toño surt de Deza i va fins a Almenar, passant per un espectacular poble abandonat amb molta història, ja que està en un enclavament ocupat al llarg de la història per íbers, romans i sarraïns.
Copa del món de XC a Txèquia
La segona prova de la temporada de la Copa del Món de Cross Country es va disputar a mitjans de maig a la localitat txeca de Nove Mesto na Morave.
Imatges de Red Bull
Raid Gallaecia 2021
Versió llarga del que va donar de sí el campionat del món de raids d’aventura que es va disputar a Galícia entre l’1 i el 9 d’octubre de 2021.
Dolomitenmann 2021
L’equip més complert és el que guanya aquesta cursa de relleus multidisciplinar en el que hi participen corredors de muntanya, parapentistes, ciclistes de muntanya i caiaquistes.
Imatges de Red Bull distribuïdes per Eyesprint
Northwest Triman 2021
El 27 de juny, la localitat gallega d’As Pontes de García Rodríguez va acollir els participants de la setena edició de la Northwest Triman, l´’unica triatló en distància ironman de tot Galícia.

Escalada a Atxarte

A finals de juny de 2020 vam escalar la vía clàssica dels espolons fins el cim de l’Atxiki, amb una dificultat màxima de 6è grau. Aèria, vertical i per damunt d’una compacta roca calcària.

Red Bull Creepers
Competició de psicobloc disputada el 19 de juny de 2021 sota el pont de Salamanca de la localitat d’Àvila.
Escalada a Les Garrigues
Entre Tarragona i Lleida es troba la Serra de Llena, una cadena muntanyosa d’uns 12 quilòmetres i sense cims de gran dificultat. És aquest un indret ideal per iniciar-se en l’escalada, en un recorregut com el que ens proposa el Jordi Marmolejo.

Espeleologia per l’interior de la Sima Zabale

La Sima Zabale està situada a l’interior de Guipúscoa, i es va fer força coneguda perquè s’hi va trobar una substància blanquinosa que va obrir tot tipus d’especulacions. És un recorregut apte per a tots els públics.

Cova de Troskaeta

Al costat del poble guipuscoà d’Ataun es troba una de les coves més conegudes d’Euskadi, amb prop de 1.000 metres de desenvolupament i diversitat de sales amb tota mena d’espeleotemes. Una activitat molt recomanable.

Cova de Lezate
Bonica cova situada a Biscaia amb un riu que circula pel seu interior però amb alternatives per no haver de mullar-se. Hi ha diversitat d’espeleotemes, com més endins més ben conservats.

Ascens al Cim de l’Aitxuri

El cim més alt del País Basc és l’Aitxuri, de 1.551 metres d’altitud, to i que és més conegut l’Aizkorri, amb diverses construccions al seu cim. En aquest recorregut passarem per ambdós cims i d’altres indrets curiosos.

Recorregut pel Parc Natural de Peneda-Gerês

Al nord de Portugal hi ha l’únic Parc Natural del país, amb una extensió de 700 quilòmetres quadrats. Un espectacle geològic i natural molt bonic de visitar.

Monte Louro

El Monte Louro és un petit promontori situat a peu de costa que, a part de ser un espectacle geològic amb un granit molt erosionat, ofereix unes vistes immillorables per tots els cantons.

Supervivència: Què fer en cas de baixada sobtada de la temperatura?

Segur que molts i moltes de vosaltres us heu trobat a la muntanya amb un canvi sobtat de temps que ha fet baixar la temperatura i us ha fet passar una mala estona. Carlos Vico, el nostre expert en supervivència, ens explica una forma de solucionar-ho utilitzant fulles.

Supervivència: la importància de la ubicació

Segur que algun cop us ha passat que passejant per la muntanya o buscant bolets us heu trobat totalment desorientats.
Carlos Vico ens explica una cosa que hem de fer per solucionar-ho d’immediat.

Supervivencia: Com evitar la pèrdua de calor pels peus?

Carlos Vico ens explica una solució molt senzilla per a quan sortim a la muntanya amb un calçat poc adequat per unes condicions de fred. S’utilitza el paper de plata del nostre entrepà.

Chimborazo: Via Ferrada al cim
Arribar fins aquí no és fàcil, i cal haver passat per una fase d’aclimatació d’uns quants dies.
Via ferrada d’Alins
La comarca del Pallars Sobirà ja té la seva primera via ferrada, i està situada a la Vall Ferrera, per sobre del poble d’Alins, amb un ràpid i fàcil accés, i un recorregut molt entretingut amb un parell de punts per a persones valentes. És una ferrada apte per a tots els nivells ja que té diverses escapatòries.

Via ferrada Serra de les Canals

El camí vertical de la Serra de les Canals ha esdevingut un dels més populars i espectaculars de Catalunya. Primer perquè hi ha un itinerari de nivell fàcil i un altre de difícil, i després per les espectaculars vistes als dos vessants d’aquesta esmolada aresta que corona el Roc de les Tres Creus, de 854 metres d’altitutd.

Descobreix bonics racons de la nostra Geografia!

Gaudeix Descobrint nous indrets, nous paisatges i activitats a l'aire lliure amb 1 sol clic.

Fes-te Aventuristic!

Cada setmana Reportatges Nous. Descobreix-los!

Només cal que escriguis el teu mail i et mantindrem informat.

[/db_pb_signup][/db_pb_signup]